Οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε για μια πολύ στενή εκδοχή του σεξ που είναι υπέροχη για τους άντρες, αλλά τείνει να αφήνει τη γυναικεία ευχαρίστηση σε δεύτερη μοίρα. Η κουλτούρα μας δεν αφιερώνει πολύ χρόνο μιλώντας για κόλπους ή γυναικεία ευχαρίστηση, επομένως ακόμη και οι ίδιες οι γυναίκες είναι μερικές φορές αβέβαιες για το πώς λειτουργούν τα γεννητικά τους  όργανα, τι τους αρέσει στο κρεβάτι και πώς να έχουν οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ. Εδώ είναι μερικοί δοκιμασμένοι και αληθινοί τρόποι για να κάνετε το σεξ καλύτερο για εκείνη, απευθείας από την Athens Escorts.

1. Πάρτε το χρόνο σας

Για να κάνετε το σεξ καλύτερο για τις γυναίκες, δημιουργήστε ένα περιβάλλον όπου θα ξέρει ότι έχει χρόνο να συγκεντρωθεί και να χαλαρώσει. Αφαιρέστε όλους τους περισπασμούς και τις ευθύνες, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας, των παιδιών, της τηλεόρασης και τυχόν καθημερινών θελημάτων. Ελέγξτε εκ των προτέρων για να δείτε πώς μπορείτε να την υποστηρίξετε για να βεβαιωθείτε ότι έχουν γίνει αυτά τα πράγματα, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί για μία ή δύο ώρες (ή ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο) μόνο στον εαυτό της.

Υποστηρίζοντας την να ξέρει ότι έχει χρόνο απλώς να χαλαρώσει, της κρατάτε χώρο για να αρχίσει να απολαμβάνει το σεξ. Το να βιάζεται, να αποσπάται η προσοχή ή να ενοχλείται μπορεί να την απογοητεύσει και να της κάνει πιο δύσκολο να νιώσει καλύτερα. Η κάλυψη όλων αυτών των βάσεων της δείχνει ότι είστε τρυφεροί μαζί της και σας βοηθά να δημιουργήσετε χώρο στον οποίο μπορεί να αποσυρθεί βαθιά.

2. Δώστε προσοχή στις ανάγκες της

Σίγουρα, οι οργασμοί αισθάνονται καλά. Αλλά μερικές γυναίκες μπορεί να αισθάνονται μέτρια μετά από έναν οργασμό, εάν αισθάνεται ότι αναμένεται να εμφανιστεί αμέσως μετά για εσάς. Για μερικές γυναίκες, ο οργασμός από μόνος του είναι κενός όταν δεν υπάρχει βαθύτερη σύνδεση ή πρόθεση ενσωματωμένη μέσα του.

Αντίθετα, δοκιμάστε να αγγίξετε ολόκληρο το σώμα της με μεγάλες, δυνατές πινελιές για να κινήσετε το αίμα της. Ένας άκαμπτος και βαριεστημένος εραστής είναι δύσκολο να ικανοποιήσει πραγματικά μια γυναίκα. Χρησιμοποιώντας μακριές, σταθερές πινελιές σε όλο της το σώμα και προσκαλώντας την να αναπνεύσει και να χαλαρώσει, της ενημερώνετε ότι έχει όλο τον χρόνο στον κόσμο για να απολαύσει την ενασχόληση σας μαζί της.

3. Εξερευνήστε το σώμα της

Εξερευνήστε διαφορετικές ερωτογενείς ζώνες στο σώμα της, συμπεριλαμβανομένων, του λαιμού, των ώμων, του τριχωτού της κεφαλής, των αυτιών, της κοιλιάς, του εσωτερικού των μηρών, των εσωτερικών χεριών, της πλάτης, των γλουτών και των ποδιών. Δοκιμάστε να πειραματιστείτε με ταχύτητα ή πίεση. Το ελαφρύ πουπουλένιο άγγιγμα μπορεί μερικές φορές να είναι ωραίο, αλλά ενοχλητικό σε κάποιες περιπτώσεις. Ζητήστε τα σχόλιά της για να βοηθήσετε στην πλοήγηση στο σώμα της. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες της.

4. Επιτρέψτε της να σας υποδείξει πότε είναι έτοιμη να λάβει στοματικό

Έχετε πάντα κατά νου την επικοινωνία όταν πρόκειται για την οικειότητα, αλλά ειδικά για το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων. Ξεκινήστε σιγά σιγά και μετά αυξήστε την ένταση. Χρησιμοποιήστε ένα ποιοτικό κολπικό λιπαντικό, καθώς τα ξηρά δάχτυλα στα γεννητικά όργανα δεν έχουν ευχάριστη αίσθηση. Ναι, οι περισσότερες χρειάζονται λιπαντικό! Αυτό δεν είναι ένδειξη του πόσο ανοιχτή είναι ή πόσο καλός σύντροφος είστε—είναι απλώς πώς λειτουργούν οι κόλποι. Ρωτήστε την πώς της αρέσει να την αγγίζουν ή ακόμα και ζητήστε της να δείξει εσείς.

5. Εστιάστε στην κλειτορίδα

Διατηρήστε την εστίασή σας στο αιδοίο (εσωτερικά και εξωτερικά χείλη) και στην κλειτορίδα, όχι στον κόλπο . Εάν ενδιαφέρεστε και οι δύο να τη βοηθήσετε να αποκτήσει οργασμό, εστιάστε στην διέγερση της κλειτορίδας της. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας για να έχουν οργασμό και οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο από κολπική διέγερση.

6. Χρησιμοποιήστε ερωτικά βοηθήματα

Πρώτα, ενθαρρύνετέ την να χαλαρώσει.  Αυτό μπορεί να τη βοηθήσει να παραδοθεί σε μια εμπειρία οργασμού. Η χρήση ενός ισχυρού δονητή στην κλειτορίδα της μπορεί να βοηθήσει αυτή τη διαδικασία. Το να φέρνετε παιχνίδια στο κρεβάτι σας δημιουργεί ευκαιρίες για να ανοιχτεί πραγματικά σεξουαλικά, ενώ αφαιρεί την πίεση από εσάς να είστε ο μοναδικός πάροχος, ειδικά αν της αρέσει το εκτεταμένο παιχνίδι.

Μερικές γυναίκες μπορούν να επιδοθούν σε μια ώρα ή περισσότερο σε ένα παιχνίδι πριν καν σκεφτούν τον οργασμό, και η παράταση της ευχαρίστησης μπορεί να είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε οργασμό.

7. Εξερευνήστε το ταντρικό σεξ

Το ταντρικό σεξ έχει να κάνει με τον αργό, αισθησιακό έρωτα που δίνει έμφαση στη δημιουργία μιας βαθιάς, οικείας σύνδεσης μεταξύ των ερωτευμένων. Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν αυτή την πιο αργή, πιο ολιστική προσέγγιση. Ακόμα κι αν η τάντρα δεν σας αρέσει, δώστε προτεραιότητα στη δημιουργία μιας συναισθηματικής σύνδεσης κατά τη διάρκεια του σεξ.

+1 Προσκαλέστε την να συμμετάσχει στη διαδικασία

Κάντε ερωτήσεις και ενθαρρύνετέ την να εκφραστεί ελεύθερα της, τις ανάγκες της και τις σεξουαλικές της επιθυμίες. Μερικές φορές είναι ακριβώς ο σωστός συνδυασμός χρόνου, χαλάρωσης και τεχνικής που θα προσφέρει την απόλυτη συνταγή για μια βαθιά και πλήρη ικανοποίηση στο σεξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *