Πολλές φορές θα έχει χρειαστεί να φορέσετε γάντια ωστόσο, όπως θα έχετε παρατηρήσει, τα χαμηλής ποιότητας γάντια δεν έχουν τα αποτελέσματα που θα θέλατε. Συνήθως, τα απλά συμβατικά γάντια σχίζονται λίγα λεπτά αφότου τα έχετε φορέσει. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που τα συγκεκριμένα ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργικές ευαισθησίες στο δέρμα σας.

Γι αυτό τον λόγο μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο εξεταστικά γάντια από νιτρίλιο. Τα  είναι ειδικά γάντια κατασκευασμένα από νιτρίλιο ενώ το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δεν περιέχουν λάτεξ και πούδρα ενώ είναι ιδιαίτερα απαλά και ανθεκτικά στο σχίσιμο για μέγιστη ασφάλεια καθώς τα χρησιμοποιείτε.

Σε ποιους απευθύνονται τα γάντια από νιτρίλιο;

Τα γάντια από νιτρίλιο δεν προκαλούν δερματοπάθειες για αυτό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα από άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Κάποια άτομα παρουσιάζουν υπερευαισθησία στην πούδρα από τα γάντια ή ενοχλήσεις εξαιτίας του λάτεξ. Επομένως, τα γάντια χωρίς πούδρα και λάτεξ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ευαισθησίες.

Τα ιατρικά γάντια νιτριλίου διακρίνονται καθώς είναι ανθεκτικά σε οποιαδήποτε χημική ουσία αλλά και στο σχίσιμο κατά την διάρκεια της χρήσης και συνεπώς είναι ιδινικά σε εργαστήρια όπου η ασφάλεια είναι το παν.

Μάλιστα, χρησιμοποιούνται ως μέσα ατομικής προστασίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 374, Κατηγορία Ι και ΙΙ , για χρήση σε εργασίες όπου υπάρχει επαφή με χημικές ουσίες και απολυμαντικά μέσα.

Παράλληλα, μπορούν να φορεθούν από το προσωπικό για οποιαδήποτε χρήση κρύβει κινδύνους για την μόλυνση των ατόμων. Επίσης, είναι κατάλληλα για βιομηχανίες τροφίμων καθώς απαιτείται πιστοποίηση για επαφή με τρόφιμα.

Υπό αλλεργικά γάντια για ευαίσθητες επιδερμίδες

Σε περίπτωση που έχετε εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα και ταλαιπωρείστε με δερματοπάθειες με συνέπεια να μην μπορείτε να φορέσετε απλά γάντια ήρθε η ώρα να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας.

Αφού ζητήσετε την γνώμη του δερματολόγου σας μπορείτε να φορέσετε κάτω από τα γάντια σας υποαλλεργικά, βαμβακερά γάντια  τα οποία είναι κατασκευασμένα εξ’ολοκλήρου από βαμβάκι για επιπλέον απαλότητα και προστασία. Τα συγκεκριμένα γάντια είναι μαλακά και ατομικά ενώ το βασικό τους πλεονέκτημα είναι πως μπορείτε μετά την χρήση να τα πλύνετε, να τα σιδερώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε πάλι.

Τα γάντια νιτριλίου με την εγγύηση του Γερμανικού οίκου Hartmann θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους με την ποιότητά τους, Σε περίπτωση που πάσχετε από αλλεργίες τότε δοκιμάστε τα συγκεκριμένα γάντια και αμέσως θα καταλάβετε την διαφορά. ‘Έχουν άριστη εφαρμογή και τέλεια υφή για μεγαλύτερη αξιοπιστία μέσα στα εργαστήρια.

Δείτε περισσότερα:

  • Γάντια Peha Soft Nitrile Fino και γιατί να τα προτιμήσετε…
  • Αντιμετωπίστε τους πόνους στα πέλματα με ανατομικούς πάτους και παπούτσια
  • Προβλήματα στα πόδια από τα παπούτσια και αντιμετώπιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *