Τα τελευταία έτη η ανάγκη για ασφάλεια έχει γίνει επιτακτική. Συνεχώς ακούμε από τις ειδήσεις ή ακόμη από γνωστούς και φίλους για νέα κρούσματα διαρρήξεων όχι μόνο σε οικίες αλλά και επαγγελματικές στέγες.

Κάθε χρόνο όπως προκύπτει από τα δεδομένα της Ελληνικής Αστυνομίας ότι οι προσπάθειες παραβίασης ακινήτων πληθαίνουν. Όσοι ήρθαν αντιμέτωποι με την θέα της παραβιασμένης πόρτας στον χώρο τους γνωρίζουν πόσο άσχημο συναίσθημα είναι.

Για τους παραπάνω λόγους οφείλουμε να δείξουμε την πρέπουσα σημασία στο θέμα και η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας αλλά και νέου τύπου κλειδαριάς ασφαλείας είναι απαραίτητη.

Πως θα βρείτε την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας για εσάς

Επιβάλλεται να κάνετε μια  έρευνα αγοράς και να  συγκρίνετε τα προϊόντα που θα βρείτε. Αλλά μην αγοράζετε εάν δεν δείτε με τα μάτια σας τα κρυφά μέρη κάθε θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Εφόσον λάβετε τις προσφορές και συγκρίνετε τις τιμές, θα πρέπει να έχετε υπόψιν και τη ποιότητα της θωρακισμένης πόρτας. Οι λεπτομέρειες, που καθιστούν μια πόρτα ασφαλείας κατάλληλη, είναι το πάχος της λαμαρίνας και της κάσας, τα δοκάρια που είναι τοποθετημένα στο εσωτερικό και πως αυτά είναι συγκολλημένα, καθώς και ο μηχανισμός της κλειδαριάς.

Πρέπει να έχει την καλύτερη κλειδαριά, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο τρόπος τοποθέτησης της πόρτας για να σας προστατέψει σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης.

Τι ακριβώς είναι η Dierre Smart Door;

H smart door είναι μια καινοτομία στον χώρο των θυρών ασφαλείας αφού πρόκειται για πόρτα την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα από το smartphone σας.

Αφού εγκαταστήσετε τη εν λόγω εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα σας αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η πόρτας ασφαλείας Bi-Electra Detector λειτουργεί με τέτοιο τρόπο αρκεί να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή και να την ρυθμίσετε με βάση της οδηγίες που μπορείτε να κατεβάσετε μαζί με τον οδηγό λειτουργίας από την Dierre.

Η εφαρμογή προς το παρόν απευθύνεται μόνο σε κινητά iphone και blackberry.

Δείτε περισσότερα για πόρτες ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *