Σύμφωνα με έρευνες, το ποσοστό των γυναικών που ασχολούνται με το τζόγο και ειδικότερα με το στοίχημα που αφορά το ποδόσφαιρο, είναι πολύ μικρό.

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί οι γυναίκες δεν έχουν καλές σχέσεις με το ποδόσφαιρο, αλλά και με άλλα αθλήματα, το όποιο σύμφωνα με τα υπάρχοντα στερεότυπα αποτελεί κατά βάση ανδρικό άθλημα.

Αντίθετα και ως παράδοση, οι άνδρες εισέρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, από νεαρή ηλικία και μάλιστα τα ερεθίσματα τα δέχεται από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον(πχ πατέρας, θείος, μεγάλος αδερφός).

Οι διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες, παίζουν κι αυτοί το ρόλο τους στο να αγαπήσουν οι άντρες τα σπορ και να παίξουν στοίχημα .

Είναι το στοίχημα ένα καθαρά αντρικό σπορ;

Σήμερα, το ποσοστό των γυναικών που ασχολούνται τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με το στοίχημα είναι σίγουρα μεγαλύτερο από αυτό προηγούμενων χρόνων.

Τα τελευταία στατιστικά, δείχνουν ότι, από χρονιά σε χρονιά έχουμε αύξηση έως και 80% σε σχέση με την προηγούμενη. Το ποσοστό όμως παραμένει χαμηλό σε σχέση με το αντρικό κοινό.

Παίξε online στοίχημα τώρα

Το infobeto, πρώτο στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, προσφέρει τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες φιλάθλους, όχι μόνο τη δυνατότητα να παίξουν στοίχημα αλλά και βοήθεια πάνω σ’ αυτό, χάρη στην πολυετή εμπειρία του.

Προγνωστικά και στρατηγικές βρίσκονται στο site προγνωστικών στοιχημάτων infobeto, για τον ασφαλέστερο και αποδοτικότερο στοίχημα, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία τόσο σε αρχάριους στο χώρο παίκτες άνδρες και γυναίκες να γνωρίσουν με ασφάλεια το χώρο των on-line στοιχημάτων όσο και στους ήδη έμπειρους παίκτες να εκπαιδευτούν πάνω σε ήδη υπάρχουσες στρατηγικές του στοιχήματος.

Μέσα από το site είναι επίσης δυνατή η δημιουργία νέων και ίσως πιο ακόμα πιο αποδοτικών στρατηγικών ή συστημάτων όπως αυτές είναι γνώστες στους συμμετέχοντες.

To site προγνωστικών στοιχημάτων infobeto,  προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες που ασχολούνται με τον αθλητισμό και επιθυμούν να συμμετέχουν στα on-line στοιχήματα, πολλές ευκαιρίες για ένα μικρό ή ένα μεγαλύτερο κέρδος.

Δείτε περισσότερα για τα στοιχήματα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.