Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, 20:57

«Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία»… με αυτά τα λόγια, τοποθετήθηκε ο Ούγκο Γιορίς, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, τις επιπτώσεις της και τις συζητήσεις για επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας και τερματοφύλακας της Τότεναμ, παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένεια του, στο Λονδίνο και εξηγεί: «Μερικές φορές, η οικονομία τείνει να υπερισχύει της αθλητικής πτυχής. Υπάρχουν τέτοια οικονομικά ζητήματα για τους συλλόγους. Μπορεί να γίνει κατανοητό. Αλλά πάνω απ ‘όλα, υπάρχει η υγεία».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος πορτιέρε, έκανε ειδική μνεία στο υγειονομικό προσωπικό, που δίνει καθημερινά την μάχη με τον κορωνοϊό: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Πρέπει να ενθαρρυνθούν, να υποστηριχθούν και να προωθηθούν. Η δράση τους είναι απίστευτη. Είναι οι πραγματικοί μας ήρωες. Υπήρξαν ήρωες πολέμου, στρατιώτες. Αυτοί είναι οι ήρωες του σήμερα και του αύριο. Οι γιατροί, οι νοσοκόμες, οι νοσηλευτές και οι βοηθοί τους».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, 21:00Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *