Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος στη γη του οποίου δεν του αρέσει το μασάζ. Πολλές καταφεύγουμε στα έμπειρα χέρια μασέρ στα ινστιτούτα ομορφιάς που πηγαίνουμε.

Σίγουρα ένας επαγγελματίας μασέρ ξέρει τα οφέλη του μασάζ και εμείς χαλαρώνουμε κάτω από την πίεση που μας ασκεί. Το μασάζ μας προσφέρει χαλάρωση, μας ξεκουράζει και παίρνει μακριά όλο μας το στρες που έχει συσσωρευτεί στο σώμα μας.

Όμως, αν δεν μπορούμε να κλείνουμε κάθε λίγο και λιγάκι ραντεβού για μασάζ, υπάρχει λύση. Μπορούμε να κάνουμε εύκολα μασάζ στο σπίτι. Πώς γίνεται αυτό; Διαβάστε παρακάτω να μάθετε πως μπορούμε οικονομικά να έχουμε μασάζ στο σπίτι μας όποτε το θελήσουμε.

Αγοράστε ένα λαδάκι ειδικό για μασάζ σε όλο το σώμα

Αρχικά θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα λαδάκι ειδικό για μασάζ, στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά με αιθέρια έλαια, λαδάκια για τόνωση, για χαλάρωση, λαδάκια για ευαίσθητα δέρματα. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Θα πρέπει ο χώρος να είναι ήρεμος, με χαμηλό φωτισμό και την κατάλληλη μουσική. Φροντίστε λοιπόν σε εκείνο το σωμάτιο που δεν χρησιμοποιείται στο σπίτι, ή ακόμη και στο σαλόνι σας, να βάλετε κεράκια παντού. Χαμηλώστε τα φώτα και βάλτε μια χαλαρωτική μουσική που σας ηρεμεί και σας ταξιδεύει.

Αποκτήστε ειδικό φορητό κρεβάτι μασάζ

Θα αναρωτιέστε όμως που θα κάνετε το μασάζ και δεν έχετε άδικο. Θα σας εξηγήσουμε πως ακριβώς θα κάνετε μασάζ στο σπίτι, όχι δεν είναι ο καναπές του σαλονιού σας ούτε το κρεβάτι σας. Το σώμα θα πρέπει να είναι πολύ καλά ξαπλωμένο και ο αυχένας θα πρέπει  να βρίσκετε σε πλήρη ευθυγράμμιση με το υπόλοιπο σώμα έτσι ώστε να μην καταπονείται. Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε ένα ειδικό φορητό κρεβάτι μασάζ. Αυτό το ειδικό κρεβάτι μασάζ αποτελείται από κατάλληλο στρώμα για το σώμα αλλά και για την περιοχή του κεφαλιού.

Μετά τη χρήση του μπορεί να κλείσει και να αποθηκευτεί στην ειδικά βαλίτσα συσκευασίας που το συνοδεύει. Έτσι δε θα σας πιάνει καθόλου χώρο. Ακόμη αν δεν θέλετε ένα κρεβάτι μασάζ με ανακλινόμενη πλάτη, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα φορητό τραπέζι μασάζ για πλάτη και αυχένα επίσης φορητό.

Υπάρχουν κρεβάτια μασάζ σε πολλά σχέδια και από διάφορα υλικά, όπου μπορείτε να διαλέξετε όποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Τέλος, μην ξεχάσετε να χαρίσετε στον αγαπημένο σας σύντροφο ένα τέλειο μασάζ για να το χαλαρώσετε. Αν του αρέσει, ζητήστε του να σας το ανταποδώσει. Καλή επιτυχία!

Δείτε περισσότερα για μασάζ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.