Η κατ’ οίκον νοσηλεία είναι η ιδανικότερη θεραπεία για τους χρόνιους ασθενείς ώστε να μπορέσουν να αφήσουν το νοσοκομείο. Εννοείται πως τα νοσοκομεία είναι απαραίτητα και κανείς δεν αμφιβάλει γι αυτό. Ωστόσο όταν ένας ασθενείς πάσχει από κάποιο μακροχρόνιο θέμα υγείας χωρίς να υπάρχει καμία μεταβολή στην κατάσταση της υγείας του τότε θα ήταν καλύτερα να μην μένει στο νοσοκομείο αλλά στο σπίτι.

Ο οικείος χώρος του σπιτιού θα βοηθήσει έναν ασθενή να απομακρύνει τις άσχημες εικόνες της αρρώστιας και της ανθρώπινης φθοράς από το μυαλό του και να τις αντικαταστήσει με άλλες πιο φωτεινές εικόνες και να δημιουργήσει θετικές σκέψεις.

Ωστόσο η επιστροφή ενός ασθενή, που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον εαυτό του ακόμη και στις βασικές ανάγκες του, είναι πάρα πολύ δύσκολη και για τον ίδιο και για τους γύρω του.

Για να είναι η νοσηλεία του ασθενή ιδανική γι αυτόν και λιγότερο βουνό για τους ανθρώπους του θα χρειαστεί να προμηθευτείτε κάποιον βασικό ιατρικό εξοπλισμό για κατ’ οίκον περίθαλψη.

Ηλεκτρικοί γερανοί κατ’οίκον νοσηλείας για την μεταφορά των ασθενών 

Το πιο δύσκολο στην περίπτωση της περίθαλψης στο σπίτι είναι όταν ο ασθενείς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Αυτό δυσκολεύει και αυτόν αλλά και τους ανθρώπου που έχουν αναλάβει την νοσηλεία του.

Ο ασθενής εν τέλη καταλήγει να είναι συνεχώς ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και να δυσανασχετεί. Επίσης λόγο της καθιστικής ζωής μπορεί να δημιουργηθούν πληγές που θα προκαλέσουν ακόμη περισσότερη δυσφορία και πόνο στον ασθενή.

Στην εταιρεία ειδών κατ’ οίκον νοσηλείας Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά- Ιατρικά μπορείτε να βρείτε ιατρικά εργαλεία που θα αλλάξουν εντελώς την καθημερινότητάς του ασθενούς και των οικιών του:

Κατ’ οίκον νοσηλεία για υπέρβαρους

Η κατηγορία των ασθενών που είναι υπέρβαροι παρουσιάζουν πολύ περισσότερη δυσκολία στο να μπορέσουν να νοσηλευτούν στο σπίτι.

Αν είναι μια φορά δύσκολο να αναλάβεις την νοσηλεία ενός ατόμου με κινητικά προβλήματα που έχει φυσιολογικό βάρος στην περίπτωση ενός ατόμου με υπερβολικά παραπάνω κιλά τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Στην εταιρεία με ιατρικά είδη Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά- Ιατρικά θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε έτσι ώστε να μπορέσετε να φέρετε σε πέρας τη νοσηλεία του ανθρώπου σας με τον καλύτερο τρόπο:

  • Τουαλέτα σταθερή βαρέως τύπου
  • Περπατούρα σταθερή βαρέως τύπου
  • Ηλεκτρικός γερανός βαρέως τύπου
  • Καρεκλάκι με πλάτη βαρέως τύπου

Δείτε ακόμη περισσότερα ιατρικά είδη: 

  • Αναλώσιμα
  • Ιατρικό εξοπλισμό
  • Ιατρικές συσκευές
  • Προσωπική φροντίδα
  • Πρώτες βοήθειες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.