Το τοπικό πάχος είναι πολύ ενοχλητικό και κάνει τη ζωή πολλών γυναικών δύσκολη. Η αυτοπεποίθηση μειώνεται όπως και η αυτοεκτίμηση, οι γυναίκες αρχίζουν να έχουν κόμπλεξ για τον εαυτό τους και ειδικά με τα ρούχα που πια δεν τους κάνουν. Γι’ αυτό όμως υπάρχει λύση και δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Διαβάστε παρακάτω πως ακριβώς θα καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος από την κοιλιά και τους γλουτούς.

Προσοχή στην διατροφή σας

Μην καταναλώνετε τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως είναι τα αποξηραμένα φρούτα, οι έτοιμοι χυμοί φρούτων και η επεξεργασμένη ζάχαρη. Αντί αυτών προτιμήστε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες που θα σας κάνουν να μένετε χορτάτοι για περισσότερη ώρα. Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες είναι το μπρόκολο, τα φασόλια, τα ρεβίθια και τα δημητριακά. Θυμηθείτε πάντα να τρώτε πρωινό αφού είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Ασκηθείτε τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα για το κάψιμο του λίπους από την κοιλιά και τους γλουτούς

Με 20 λεπτά συστηματικής άσκησης κάθε μέρα θα δείτε γρήγορα το σώμα σας να αλλάζει σε συνδυασμό πάντα με σωστή διατροφή.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι καλό να πίνετε 8 με 10 ποτήρια νερό και να καταναλώνετε μετά την άσκηση τροφές και ροφήματα πλούσιες σε πρωτεΐνη.

Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος με Vaser 4D

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου το τοπικό πάχος είναι σχεδόν αδύνατο να φύγει μόνο με σωστή διατροφή και άσκηση. Σε περίπτωση παχυσαρκίας, συνιστάται η λύση της λιποαναρρόφησης έτσι ώστε να φύγει ένα μεγάλο ποσοστό λίπους από τον οργανισμό και στη συνέχεια υπό την επίβλεψη γιατρού πάντα, να μπορέσει το άτομο να ακολουθήσει ένα σωστό διαιτολόγιο.

Η λιποαναρρόφηση στις μέρες μας δεν είναι τόσο ταμπού και πολλά άτομα με μεγάλο πρόβλημα καταφεύγουν σε αυτήν τη λύση. Η Vaser 4D ή liposuction όπως είναι και ο όρος στα αγγλικά, αποτελεί ένα από τα τελευταία θαύματα της πλαστικής χειρουργικής.

Τα πλεονεκτήματα με Vaser 4D πολλά και το κυριότερο είναι πως αφαιρεί το λίπος χωρίς να προκληθούν ουλές στο σώμα του ασθενούς. Ταυτόχρονα, το δέρμα λειαίνεται δημιουργώντας παράλληλα κοιλιακούς που σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν πολύ δύσκολο να αποκτηθούν.

Προσοχή μόνο στον πλαστικό χειρούργο που θα επιλέξετε καθώς θα πρέπει να γνωρίζει την τελευταία μέθοδο Vaser 4D, για να σας απαλλάξει μια και καλή από το τοπικό πάχος τόσο στην κοιλιά όσο και στους γλουτούς.

Δείτε περισσότερα για λιποαναρρόφηση και Vaser 4D:

  • Liposuction
  • Massive Weight Loss
  • FAQ Liposuction

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.