Όλοι μας επιθυμούμε να έχουμε λευκά δόντια κι ένα χαμόγελο που να μαγνητίζει τα βλέμματα και να δημιουργεί τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το λευκό χαμόγελο είναι ένδειξη καλής υγείας και καθαριότητας και το αρμονικό συμπλήρωμα ενός καθαρού προσώπου και μιας όμορφης εξωτερικής εμφάνισης.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να περιποιείται κανείς τον εαυτό του τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά και είναι μέγα λάθος να αφιερώνουμε χρόνο και να επενδύουμε χρήματα μόνο στο πρόσωπό μας ενώ παράλληλα αφήνουμε τα δόντια μας να καταστρέφονται.

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις λευκά δόντια που θα σε κάνουν να θέλεις να γελάς με την ψυχή σου χωρίς να ντρέπεσαι ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Κάνε επισκέψεις στον οδοντίατρο

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις έναν οδοντίατρο ο οποίος θα σε παρακολουθεί τακτικά και θα φροντίζει για την καλύτερη υγεία των δοντιών σου.

Επέλεξε να είναι κάποιος με τον οποίο θα μπορείς να επικοινωνήσεις και σε ανθρώπινο επίπεδο έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ντρέπεσαι ή να φοβάσαι σε κάθε σας συνάντηση.

2. Βούρτσιζε τα δόντια σου σε καθημερινή βάση

Βούρτσιζε τα δόντια σου σε καθημερινή βάση. Το πρωί που θα ξυπνήσεις αλλά και το βράδυ πριν κοιμηθείς και όποτε άλλοτε νιώσεις την ανάγκη να το κάνεις.

Εδώ θα πρέπει και να αποφύγεις και τις υπερβολές. Και το να είσαι όλη μέρα με μια οδοντόβουρτσα στο χέρι ότι κι αν φας ή πιεις είναι σίγουρα μια υπερβολή.

3. Χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα και όχι οδοντογλυφίδες

Η συχνή χρήση από οδοντογλυφίδες μπορεί να προκαλέσει βλάβες και ανεπιθύμητες πληγές στα ούλα σου. Για το λόγο αυτό είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς το άκακο και πρακτικό οδοντικό νήμα.

4. Καθάρισε ολόκληρο το στόμα μαζί με τον καθαρισμό των δοντιών

Το να καθαρίζεις τακτικά τα δόντια σου δεν αρκεί. Θα πρέπει να φροντίσεις να βουρτσίσεις παράλληλα τα ούλα αλλά και τη γλώσσα και αυτό γιατί τα μικρόβια και τα βακτήρια πάνε παντού, σε ολόκληρο το στόμα, χωρίς να κάνουν διακρίσεις, εσύ γιατί να κάνεις λοιπόν;

5. Κάνε λεύκανση δοντιών σε ένα αξιόπιστο οδοντιατρικό κέντρο

Αν θέλεις πιο εμφανή αλλά και πιο άμεσα αποτελέσματα τότε καλύτερα είναι να κλείσεις ένα ραντεβού σε ένα οδοντιατρικό κέντρο.

Εκεί αφού σε εξετάσει προσεκτικά κάποιος οδοντίατρος θα μπορέσεις να κάνεις λεύκανση δοντιών και να βάλεις ένα τέλος στους χρωματισμούς που ασχημίζουν την όψη των δοντιών.

Δείτε περισσότερα για την υγεία των δοντιών σας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.