Τα σχολεία σε λίγες μέρες ξεκινάνε και ενδεχομένως κάποιοι από εσάς να έχετε ήδη ξεκινήσει να γράφετε τη λίστα με όλα τα ψώνια που θα χρειαστεί να κάνετε με τη νέα χρονιά όλοι εσείς οι γονείς που θα στείλετε τα παιδάκια σας στο σχολείο ή ακόμη και στον παιδικό.

Θυμάμαι πάντα στα παιδικά μου χρόνια που λίγο πριν αρχίσει η σχολική χρονιά πηγαίναμε με τη μαμά μας για ψώνια με αποθέματα ενθουσιασμού. Πως και πως περιμέναμε να ξαναδούμε τις παρέες μας και να μοιραστούμε όλα όσα πέρασαν αλλά και να ζήσουμε και καινούργιες εμπειρίες.

Τώρα που μεγάλωσα και έχω κι εγώ παιδί σκέφτομαι πως ίσως και οι γονείς ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν τα σχολεία για να έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο γι αυτούς, λίγο χρόνο για να μπορέσουν να κάνουν ανενόχλητοι τα βασικά.

Πέρα όμως από την ανακούφιση του χρόνου σε πιάνει και το άγχος της ανασφάλειας. Θα είναι καλά το παιδί σου στο σχολείο, τι είδους παρέες θα κάνει, τι συνήθειες θα αποκτήσει και φυσικά τι τρόφιμα θα καταναλώνει.

Σωστή διατροφή για τα παιδιά με θερμός φαγητού

Τα θερμός φαγητού είναι αυτά που θα αναλάβουν να μεταφέρουν με ασφάλεια το σπιτικό φαγητό που με αγάπη φτιάξατε στο σχολείο, φροντίζοντας ώστε τα παιδιά σας να μην στερηθούν την αγάπη και τη φροντίδα σας ακόμη και τις ώρες που βρίσκονται μακρυά από το σπίτι.

Χρησιμοποιήστε τα παιδικά τάπερ για να βάλετε μέσα κάποια φρουτοσαλάτα ή κάποιο λαχανικό που θα προσφέρει στο παιδάκι σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που επιβάλλεται να έχει στην διατροφή του.

Αεροστεγή παιδικά θερμός Thermogallery

Εγώ θα σας προτείνω τα αεροστεγή παιδικά θερμός της εταιρείας Thermogallery που έχω δοκιμάσει και προσωπικά.

Τα BPA FREE θερμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε πως το παιδάκι σας τρέφετε και αναπτύσσετε σωστά.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές σε ταπερ που ισχύουν και να αποκτήσετε τον πολύτιμο αυτό σύντροφο σε ακόμη καλύτερη τιμή.

Δείτε περισσότερα θερμός φαγητού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *