Η κουζίνα θεωρείται πλέον ως το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού από πολλούς. Εδώ βρίσκεται ό, τι πρέπει να ξέρετε για το πώς να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας. Δεν χρησιμοποιείται μόνο για μαγείρεμα, αλλά και για φαγητό, διασκέδαση, παρέα με την οικογένεια, εργασία από το σπίτι την ημέρα και χαλάρωση το βράδυ. Η εταιρεία Montclair Painting, ιδρυμένη από Έλληνες ομογενείς, αναλαμβάνει εδώ και πολλά χρόνια υπηρεσίες αναδιαμόρφωσης κουζίνας, καθώς και άλλες υπηρεσίες για πολλά χρόνια στο New Jersey.

Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι ένα έργο αναδιαμόρφωσης κουζίνας είναι ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού.Έτσι, αν αναρωτιέστε πώς να αναδιαμορφώσετε μια κουζίνα, να δημιουργήσετε μια επέκταση κουζίνας ή να μετατοπίσετε πλήρως την κουζίνα σας, σας καλύπτει το άρθρο μας.

Πώς να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας σύμφωνα με τη Montclair Painting

Ξήλωμα της παλιάς κουζίνας

Με τη διάταξη και τις ηλεκτρικές συσκευές που έχετε ήδη, αυτό είναι συνήθως ένα αρκετά απλό έργο. Για πολλούς ανθρώπους που αναρωτιούνται πώς να αναδιαμορφώσουν μια κουζίνα, το πρώτο τους καθήκον είναι να σχίσουν την υπάρχουσα κουζίνα, είτε πέφτει στα κομμάτια, είναι μάλλον ντεμοντέ ή έχει διάταξη που δεν τους βολεύει πλέον.

Από ορισμένες απόψεις, η αντικατάσταση της κουζίνας με καινούργια είναι αρκετά απλή. Οι σωληνώσεις και οι καλωδιώσεις που συμβαδίζουν με κουζίνες  πιθανότατα να είναι ήδη στη θέση τους, για παράδειγμα. Φυσικά αυτό το σενάριο έχει επίσης μια επιπλέον δουλειά που δεν κάνουν οι άλλες διαδρομές για την επίτευξη μιας νέας κουζίνας. Πρέπει να απαλλαγείτε από αυτό που υπάρχει ήδη πριν ξεκινήσετε. Θα πρέπει να προσέχετε όταν βγάζετε την παλιά κουζίνα, οπότε είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Διαδικασία αναδιαμόρφωσης του χώρου της κουζίνας σύμφωνα με τη Montclair Painting

Η καταστροφή των τοίχων και ενδεχομένως των σωληνώσεων και της καλωδίωσης θα σημαίνει μόνο περισσότερο χρόνο και κόστος μετά. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποια αντικείμενα που αξίζει να σωθούν και εάν έχετε έναν προϋπολογισμό, η επαναχρησιμοποίηση των υπαρχόντων σφαγίων μονάδας εάν βρίσκονται σε λογική κατάσταση επισκευής μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Τα περισσότερα από τα στάδια του ξηλώματος, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης παλαιών δαπέδων, μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη βοήθεια ειδικού. Το πιο ενοχλητικό στοιχείο αυτού του τύπου έργου είναι ότι δεν θα έχετε κουζίνα για ορισμένο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια προσωρινή κουζίνα αλλού.

Εάν έχετε ένα βοηθητικό δωμάτιο που έχει νεροχύτη και χώρο για να βάλετε το ψυγείο και τον καταψύκτη σας, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Θα έχετε επίσης ένα πλεονέκτημα εάν η κουζίνα σας λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς μπορεί να μετακινηθεί σε μια προσωρινή τοποθεσία πιο εύκολα από εκείνη που λειτουργεί με αέριο. Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι η αποσύνδεση και η αντικατάσταση δεν θα είναι απλώς περίπτωση αντικατάσταση. Μια νέα διάταξη θα σημαίνει πιθανώς ένα νέο σχέδιο φωτισμού, επιπλέον ηλεκτρικές πρίζες και νέο δάπεδο.

Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για το πού εισέρχεται το φυσικό φως στο δωμάτιο, πώς χρησιμοποιείτε το χώρο και τι λειτουργεί και δεν λειτουργεί με την τρέχουσα διάταξη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σκεφτείτε πιο διεξοδικά τη νέα διάταξη της κουζίνας σας.

Συμβουλές αναδιαμόρφωσης κουζίνας

Μην υποθέσετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια διάταξη και διαμόρφωση μονάδων. Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης της διάταξης, είτε αντικαθιστώντας ένα τραπέζι με ένα πολυλειτουργικό πάγκο ή μια σειρά από εντοιχισμένες μονάδες με ένα ανεξάρτητο κομμό. Αυτό ανοίγει το χώρο και δημιουργεί έναν ξεχωριστό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

Ίσως θελήσετε να αναθεωρήσετε τις βασικές συσκευές στην κουζίνα, ενδεχομένως επιλέγοντας μια κουζίνα για τη θέση του ξεχωριστού φούρνου και εστίας ή ένα ψυγείο.Εάν σκοπεύετε να μετεγκαταστήσετε συσκευές ή νεροχύτες, βεβαιωθείτε ότι οι υπηρεσίες θα λειτουργούν με τη νέα ρύθμιση.

Βασικά θέματα αναδιαμόρφωσης κουζίνας

Οι σωλήνες παροχής νερού και η καλωδίωση ενδέχεται να χρειαστεί να μετακινηθούν. Θα πρέπει να τοποθετηθούν επιπλέον πρίζες. Επίσης, θα χρειαστεί ένα νέο σχέδιο φωτισμού. Το νέο σας σχέδιο κουζίνας θα περιοριστεί από υπάρχοντα παράθυρα και πόρτες. Θα πρέπει να είστε χωρίς νεροχύτη κουζίνας, κουζίνα και πλυντήριο πιάτων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Μετεγκατάσταση κουζίνας

Μερικές φορές μπορεί να έχει νόημα να μετακινείτε την τοποθεσία της κουζίνας σας από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Για παράδειγμα, για να αξιοποιήσετε πλήρως μια συγκεκριμένη θέα ή έναν μεγαλύτερο χώρο. Ίσως θελήσετε να το μετακινήσετε σε ένα που λαμβάνει περισσότερο φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ίσως να το αλλάξετε με έναν χώρο διαβίωσης που θα επωφεληθεί από ένα μεγαλύτερο επίπεδο ιδιωτικότητας.

Αν και η κοινή λύση για όσους θέλουν να προσθέσουν χώρο στα σπίτια τους είναι να δημιουργήσουν μια πίσω επέκταση και να στεγάσουν κουζίνα, τραπεζαρία και οικογενειακό δωμάτιο εντός του χώρου, σκεφτήκατε να μετακινήσετε την κουζίνα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού;

Βασικά θέματα μετεγκατάστασης κουζίνας

Η κύρια δαπάνη εδώ έγκειται στο να μεταφέρουμε το νερό και ίσως το αέριο σε μια διαφορετική περιοχή του σπιτιού όπου δεν υπήρχε καμία σύνδεση. Το να εισάγετε νερό δεν πρέπει να είναι δύσκολο ζήτημα. Τα πλαστικά υδραυλικά είναι εύκαμπτα, ώστε να μπορούν να διοχετεύονται σε κενά στο πάτωμα και γύρω από τις γωνίες με τρόπο που μπορεί να είναι πιο δύσκολο ή πιο χρονοβόρο για τα υδραυλικά.

Η μετεγκατάσταση σωλήνων τείνει να είναι πιο προβληματική. Όχι μόνο θα πρέπει να λάβετε υπόψη το νεροχύτη σας, αλλά και ένα πλυντήριο πιάτων και ίσως ένα πλυντήριο. Το μέρος που βρίσκονται οι αποχετεύσεις σας, θα διαδραματίσει μεγάλο ρόλο, σε πολλά σπίτια βρίσκονται συχνά στο πλάι του σπιτιού. Αλλά αν βρίσκονται στο πίσω μέρος και η νέα σας κουζίνα όχι, τότε η μετεγκατάσταση των  σωληνώσεων θα είναι δύσκολη υπόθεση.

Αυτή η επιλογή προκαλεί συνήθως τη μεγαλύτερη αναστάτωση σε όσους ζουν στο σπίτι. Θα χάσετε προσωρινά δύο δωμάτια του σπιτιού, παρά μόνο ένα, και μπορεί να είναι δύσκολο να συγκρατήσετε το χάος. Τα βοηθητικά προγράμματα πρέπει να μεταφερθούν στην κουζίνα. Η μεταφορά των αγωγών μπορεί να είναι δύσκολη, ακατάστατη και ακριβή. Αυτά τα κομμάτια που δυσκολεύουν τους περισσότερους από εμάς μπορούν να τα αναλάβουν οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας Gikas painting.

Δείτε περισσότερα για την Montclair Painting:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *