Η ακράτεια είναι γεγονός πως ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών σε μεγαλύτερη ηλικία, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να εμφανιστεί και σε νεαρότερα άτομα.

Σίγουρα, για όσους βιώνουν κάτι τέτοιο είναι μια δύσκολη κατάσταση καθώς περιορίζει τις δραστηριότητες και απαιτείται η απαραίτητη φροντίδα.

Είναι γνωστό πως η ακράτεια πέρα από την καθημερινότητα μπορεί να επηρεάσει και τον ύπνο σας. Για αυτό τον λόγο απαιτείται η η προμήθεια προϊόντων για κατ’ οίκον νοσηλεία ώστε να είστε πιο ξέγνοιαστοι.

Ας δούμε λοιπόν, πως μπορείτε να βελτιώσετε τον ύπνο σας χωρίς να σας επηρεάσει το δυσάρεστο γεγονός της ακράτειας.

Προστατεύστε το κρεβάτι σας με αδιάβροχα καλύμματα

Σίγουρα θα σας προκαλούσε μεγάλη δυσαρέσκεια εάν το βράδυ ξυπνούσατε και διαπιστώνατε πως το στρώμα σας είναι βρεγμένο.

Πέρα από αυτό βέβαια είναι και μεγάλη ταλαιπωρία κάθε φορά να καθαρίζετε το στρώμα και να τοποθετείτε καθαρά σεντόνια στην μέση της νύχτας.

Τα αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού μπορούν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση. Τα συγκεκριμένα διαθέτουν αδιάβροχη μεμβράνη στην κάτω πλευρά ενώ στην επιφάνεια είναι βαμβακερό για απορροφά τα υγρά.

Βασικό τους προτέρημα είναι πως δεν είναι μίας χρήσεως και μόλις λερωθεί να πρέπει να το πετάξετε. Αντίθετα, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να το πλύνετε ακόμη και στους 90οC.

Επίσης, τέτοιου είδους καλύμματα  δεν αφήνουν αντιαισθητικές στάμπες ενώ δεν ευνοούν την ανάπτυξη δυσάρεστων οσμών. Η τοποθέτηση τους γίνεται σε όλη την επιφάνεια του κρεβατιού ενώ θα παρατηρήσετε πως δεν ζαρώνουν και δεν τσαλακώνονται.

Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να βρείτε αδιάβροχα καλύμματα με περιμετρικό λάστιχο για καλύτερη ασφάλεια ώστε να είστε σίγουροι πως το σεντόνι δεν θα μετακινηθεί κατά την διάρκεια του ύπνου σας και να προκληθούν λεκέδες στο στρώμα.

Απολαύστε στεγνό ύπνο!

Τα αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού έχουν πολλαπλές χρήσεις αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κανονικά σεντόνια ή υποσέντονα ακράτειας σε περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε εμφανές το πρόβλημά σας.

Βέβαια, πολλοί άνθρωποι κατά την διάρκεια του ύπνου τους υποφέρουν από έντονη εφίδρωση ιδιαίτερα κατά του καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση γίνεται κάτι παραπάνω από αφόρητη.

Η έντονη εφίδρωση εμποδίζει τον ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο ενώ το μαξιλάρι μουσκεύεται με αποτέλεσμα να εκλύονται άσχημες οσμές και να απαιτείται συνεχώς πλύσιμο στις μαξιλαροθήκες.

Με ένα αδιάβροχο κάλυμμα μαξιλαριού είναι σίγουρο πως θα ξεφύγετε από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση αφού δεν επιτρέπει την απορρόφηση του ιδρώτα και οι μαξιλαροθήκες σας θα μένουν καθαρές και θα μυρίζουν υπέροχα.

Γενικότερα, όταν υπάρχει στο σπίτι ένα άτομο με ακράτεια χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχουν διάφορα ιατρικά ορθοπεδικά είδη σε περίπτωση που χρειαστούν.

Τα αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού θα σας λύσουν τα χεριά αφού η ακράτεια είναι αρκετά δύσκολη όχι μόνο για τους ασθενείς αλλά και για όσους τους φροντίζουν.

 

Δείτε περισσότερα:

  • Αδιάβροχα Καλύμματα Κρεβατιού… Ενημερωθείτε
  • Γυναικεία ακράτεια: οι αιτίες και οι λύσεις της
  • Μύθοι και αλήθειες για την ακράτεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.