Τα κινητά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τηλεφωνούμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα, παίζουμε παιχνίδια και ενημερωνόμαστε μέσω διάφορων εφαρμογών.

Μικροί και μεγάλοι έχουμε κάνει τα κινητά και τα smartphone προέκταση των χεριών μας. Και προσπαθούμε να τα προστατέψουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Ειδικά τα smartphone τελευταίας τεχνολογίας είναι αυτά που φυλάσσουμε σαν κόρη οφθαλμού διότι για να τα αποκτήσουμε, έχουμε ξοδέψει μια μικρή περιουσία.

Προστατέψτε τα smartphone σας με θήκες κινητών

Έχοντας στα χέρια μας το νέο μας κινητό, προσέχουμε την κάθε μας κίνηση για να μην το γρατζουνίσουμε και να μην πέσει από τα χέρια μας.

Έτσι το βάζουμε στις τσέπες μας, στην τσάντα ή το σάκο μας και νιώθουμε ασφαλής. Όμως επειδή έρχονται σε επαφή με άλλα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα κλειδιά,  είναι πολύ πιθανό να χαραχτεί η οθόνη ή να πιεστεί και να σπάσει.

Γι αυτό η καλύτερη λύση είναι, πριν το αποθηκεύσουμε στις παραπάνω θέσεις, είναι να φροντίζουμε να τα τοποθετούμε σε θήκες κινητών.

Επιλέξτε θήκες κινητών, ανάλογα με τη συσκευή σας

Οι θήκες κινητών, εκτός από μέγιστη ασφάλεια για τη συσκευή σας, προσφέρουν και ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στην εμφάνιση της συσκευής σας.

Στο thikishop.gr, θα βρείτε ένα πλήθος από θήκες κινητών και θήκες smartphone για πάνω από 300 μοντέλα κινητών που βρίσκονται στην αγορά, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας και τη συσκευή σας.

Περιηγηθείτε στο εύκολο μενού που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε μέσα από την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, θήκες κινητών για samsunng, θήκες κινητών nokia, θήκες κινητών xiaomi, θήκες κινητών huawei, lg, Lenovo, sony, htc, καθώς και θήκες κινητών για άλλες μάρκες κινητών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε επίσης διάφορα αξεσουάρ που μπορείτε να προσθέσετε στο κινητό σας τηλέφωνο, όπως κάμερες για κινητά τηλέφωνα, kickstand rings, power bank και άλλα gadgets.

Επισκεφτείτε το thikishop και επωφεληθείτε από τις μοναδικές μας τιμές!

 

Δείτε περισσότερα για αξεσουάρ και θήκες κινητών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.